hits

Reise

Nassima, Tina, Martine - og alle andre som har en stor drøm . . .

* Sponset innlegg i partnerskap med SAS

I USA har de akkurat feiret Thanksgiving, og i kveld feirer vi denne høytiden sammen med 40 venner hjemme hos oss. En av de tingene jeg er aller mest takknemlig for, er at jeg har så ufattelig mange fantastiske venner som ikke bare tørr å tenke utenfor boksen og drømme stort, men som også gjør noe med drømmene sine!

SAS Scholarship er et stipend for akkurat personer som Nassima, Tina og Martine - tre jenter som alle satser med hud og hår for å gjøre sine drømmer til en realitet. Nassima med InterBridge som utdanner unge Endringsagenter over hele Norge. Tina som akkurat vant Årets Game Changer for sitt arbeid med å utdanne barn om flykningkrisen gjennom boken "Jeg gikk meg over sjø og land". Og Martine som gjennom Young Happy Minds lærer unge mennesker å fokusere på det indre og egen lykke fremfor å stresse med å leve opp til idealer fra glossy magasiner.  

Disse tre jentene og DU - ja du som også har en drøm som du ønsker å virkeliggjøre - burde gå inn på www.sasscholarship.com for å lese mer om hvordan du kan vinne en reise jorden rundt og en egen mentor som hjelper deg med å legge opp en rute med mennesker og plasser som vil hjelpe deg med å gjøre drømmen din til en virkelighet.

Fristen for å søke er 30. november, så søk nå. Det er kun få dager igjen!!!! 

Reis jorden rundt og forandre verden nå!

Annonsering i partnerskap med SAS
 

 

Jeg var 19 år gammel da jeg dro på min første store utenlandstur alene. Til India! Det ble en reise med opplevelser fra en helt annen verden som ga meg perspektiver og erfaringer som fortsatt er med meg den dag i dag.

Året var 1998, og sammen med en kompis hadde jeg startet en global ungdomsorganisasjon som het World Voices. Gjennom en rekke prosjekter koblet vi unge engasjerte mennesker fra alle verdenshjørner og kjente ledere fra næringsliv, politikk, frivillighet og akademia til dialog og samarbeid rundt verdens fremtid.

I juli måned reiste vi to og kjærestene våre til India for å treffe HH Dalai Lama. Vi fløy inn til Bombay på de billigste flybillettene vi kunne finne, og toget oss nordover til Himalaya via New Dehli. En unik reise fylt med sterke samtaler med mennesker fra alle samfunnslag, og opplevelser som både rørte oss og gjorde vondt langt inn i hjerteroten. Etter en uke på tur nådde vi målet vårt - den lille landsbyen McLeod Ganj langt oppe i fjellene i Himalaya, der Dalai Lama hadde sitt bosted. Nobelprisvinneren hadde satt av en time til å treffe oss og filme et intervju som skulle vises på Awakening konferansen vi arrangerte i Queen Elizabeth Hall i London.

Jeg har aldri vært mer nervøs enn da jeg skulle treffe denne mannen jeg hadde lest så mye om. Reisen hadde vært lang, men ventetiden sittende inne i stuen hans føltes enda lenger. I det han kom inn forsvant alle sommerfugler i magen, og rommet ble fylt med ro på en ubeskrivelig måte. I over en time snakket vi om hans reise og erfaringer, ungdoms engasjement og det nye årtusenet, før vi avsluttet med spørsmålet: ?Your Holiness ? What is the meaning of life??. Dalai Lama lo hjertelig før han svarte: ?Well ? the way I see it, the meaning of life is to be happy. But don?t ask me how!!!!?. Og så lo han hjertelig igjen.

Mye av mitt liv har vært fokusert på å gjøre det jeg kan for å gjøre verden til en bedre plass. Det å jobbe med prosjekter og mennesker som er med på å gjøre verden litt bedre, er det som gir meg energi og glede. Jeg jobber mye internasjonalt, og reiser mye over hele verden for å få dette til. Uten å selv oppleve hva som rører seg, kan jeg ikke gjøre mye. Jeg må være der det skjer!

SAS Scholarship venter på deg!

Derfor snakker SAS Scholarship rett til hjertet mitt, og jeg sa umiddelbart ja da jeg ble spurt om å være Ambassadør for programmet. En engasjert og heldig vinner med en god idé som kan endre verden, skal få reise verden rundt og treffe mennesker som kan inspirere og bidra til å gjøre idéen virkelig. Med i prosessen vil vinneren få en mentor som hjelper til med å sette opp et program med lokasjoner og mennesker som akkurat DU og din idé kan dra nytte av.

Tenk om dette programmet hadde eksistert da jeg var 19 år???? Det er en unik mulighet som det gjør meg varm i hjertet å anbefale.

Jeg håper du som er glødende og brennende engasjert i å gjøre verden til en litt bedre plass og har en idé du vil virkeliggjøre, hiver deg rundt og søker nå. Gå inn på www.sasscholarship.com for mer informasjon.

Lykke til!!!!

Disse barna hadde akkurat ankommet McLeod Ganj etter flere måneder på flukt over fjellene fra Tibet og til India. Foreldrene visste ikke at de dro, og flere venner døde underveis. 
Mitt første møte med Dalai Lama skjedde hjemme hos han. Det var en unik opplevelse å få treffe denne mannen jeg respekterte så høyt i hans egen stue. At han valgte å bidra i prosjektet vårt betydde ekstremt mye for oss. Hvis man ikke spør, får man i alle fall ikke ja!